MELKER RÖDLÖGA Pris 32.990 kr

Melker Rödlöga

Melker Rödlöga är en helt nyutvecklad kajakmodell från Melker designad av Magnus de Brito. Paddelmässigt så är det en lekfull och lättmanövrerad kajak för tuffa förhållanden. Kajaken har en tydlig rockerprofil och skarpa slag vilket gör att den vänder på en femöring och svarar bra på kantning. Rödlöga är utrustad med hela fyra packluckor i olika storlekar, varav två är åtkomliga från sittbrunnen, det gör den lättpackad och lämplig för långa övernattningsturer. Rödlöga är utrustad med skädda som standard, roder är tillval.
Längd 480 cm
Bredd 52 cm
Vikt 21,5 kg
Material Glasfiber och Linlaminat
Packvolym 18 L + 65 L + 110
Pris: 32.990 kr

 

En stabil, lättmanövrerad och lekfull kajak

  Låg Volym (LV) Hög Volym (HV)
Längd 480 cm 505 cm
Bredd 52 cm 54 cm
Vikt 22-23 Kg 23-24 Kg
Sittbrunn – Yttermått 89 cm x 46,5 cm 91 cm x 50 cm
Packvolym (liter) 18l + 60l + 110l 20l + 65l + 115l
Optimal vikt på paddlare 45-80 Kg

75-110 Kg

Melker Rödlöga är en innovativ kajak designad med blicken på tuffare förhållanden, tidvatten och surfvågor. Den är också stabil, säker och lättmanövrerad på lugnare vatten. 

Det här är den perfekta kajaken för dig som vill utvecklas tillsammans med din kajak.

Känslan av Melker Rödlöga andas influenser från surfkulturen och den är lika vacker hängades som dekoration i ditt hem som den är när den erövrar havet.

Kajakens lekfullhet visar sig genom den väldefinerade rockern, de skarpa slagen och den flatbottnade mittdelen – det ger en mycket responsiv kajak med fantastisk manövrerbarhet – perfekt att leka med i de mest utmanande vatten.

Melker Rödlöga är designad med skädda för att hjälpa kursstabiliteten i mer blåsiga förhållanden, den kommer också utrustad med roder för ännu bättre kontroll.

Med de nya ergonomiska lårstöden är sittbrunnen optimerad för att ge bra kontakt och kontroll, även under de tuffaste förutsättningarna. Den vadderade sitsen med ryggstöd ger skön komfort vid längre paddlingar.

Klicka HÄR för att se test med bla Melker Rödlöga och Norse Bylgja

 

Detaljerade fakta:

Enfärgat skrov, tvåfärgat däck med synliga linfiber i däck och invändigt i kajaken, skädda & roder, ryggstöd, vadderad sits och lårstöd.